توضیحات
معرفی
آنر X7 یکی از گوشیهای هوشمند میانرده باکیفیت این شرکت است که با توجه به قیمت در نظر گرفته شده، از مشخصات فنی مناسبی بهره میبرد و عملکرد کاملاً قابل قبولی به همراه دارد. طراحی زیبای این گوشی در همان نگاه اول توجهها را به خود جلب میکند. این گوشی به صفحهنمایش با ابعاد 6.74 اینچ و رزولوشن 720×1600 پیکسل از نوع IPS مجهز شده است که توانایی نمایش 260 پیکسل در هر اینچ و حداکثر نرخ بروزرسانی 90 هرتز را دارد. برای طراحی صفحهنمایش این گوشی هم از ناچ واتردراپ استفاده شده که بریدگی قطرهای شکل ناچ در قسمت بالایی و مرکزی صفحهنمایش، سنسور دوربین سلفی با رزولوشن 8 مگاپیکسل را در خود جای داده است. یک سنسور دوربین اصلی با رزولوشن 48 مگاپیکسل از نوع (wide) در کنار سنسور 5 مگاپیکسلی از نوع فوق عریض (ultrawide) در کنار دو سنسور با رزولوشن 2 مگاپیکسل از نوع ماکرو و سنجش عمق، سنسورهای دروبین چهارگانه قسمت پشتی این گوشی میانرده را تشکیل میدهند. حضور پردازنده میانرده، اما قدرتمند اسنپدراگون 680 4G شرکت کوالکام هم سبب شده تا آنر X7 توانایی ارائه عملکرد بسیار خوب و کاملا قابل قبولی را در اجرای بازیهای سنگین (کالآفدیوتی موبایل و آسفالت 9) و همچنین برنامههای کاربردی و محبوب داشته باشد. باتری قدرتمند با میزان ظرفیت 5000 میلیآمپرساعت این گوشی هم به ازای هر بار شارژ صدر درصدی، توانایی ارائه طول عمر مفید (زمان آماده بهکار) دو روز را در شرایط استفاده معمولی ارائه میکند.
طراحی کاربر پسند و جذاب
آنر X7 یکی از گوشیهای هوشمند میانرده باکیفیت و البته مقرون بهصرفه این برند است که توانسته با بهره بردن از مشخصات فنی مناسب، عملکرد قابل قبولی را بهنمایش بگذارد. طراحی در نظر گرفته شده برای این گوشی، طراحی آشنایی است که نمونه آن را در برخی از گوشیهای سری nova شرکت هوآوی هم دیده بودیم. در نمای روبهرویی صفحهنمایش یکدست با حاشیههای نسبتا کمی را شاهد هستیم که به طراحی ناچ واتردراپ یا همان قطرهای مجهز شده است. بریدگی قطرهای شکل ناچ را هم در قسمت بالایی و مرکزی صفحهنمایش مشاهده میکنیم که سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. تقریبا ۸۴.۸ درصد از نمای روبهرویی را صفحهنمایش بهخودش اختصاص داده است که اگر حاشیه قسمت پایینی صفحهنمایش کمتر بود، نسبت بالاتر و البته صفحهنمایش یکدستتری را شاهد بودیم که باز هم برای چنین گوشی میانردهای عملکرد مناسب و قابل قبولی است.
در قسمت پشتی اما طراحی آشنایی با گوشیهای سری nova هوآوی را شاهد هستیم که چهار سنسور دوربین در کنار هم قرار گرفتهاند و دوربین اصلی به تنهایی درون معماری دایرهای شکلی قرار گرفته که آن را از سه سنسور دیگر متمایز کرده است. وزن بسیار مناسب ۱۹۸ گرمی این گوشی هم به هیچ عنوان در استفاده طولانی مدت خستگی برای دست بههمراه ندارد و از طرفی آنقدر هم سبک نیست که احساس افتادن در حین استفاده را تشدید کند (همانند اکثر گوشیهای هوشمند میانرده). شاید HANDS_ON پرچمدارگونهای نداشته باشد، اما باز هم در این بخش امتیاز قابل قبولی میگیرد. حضور حسگر اثر انگشت فیزیکی هم انتخاب بسیار درستی بود که این قابلیت امنیتی و بسیار پرکاربرد در تستهای انجام شده توانایی ارائه عملکرد سریع و قابل قبولی در قفلگشایی صفحهنمایش دارد.
صفحهنمایش با نرخ بروزرسانی ۹۰ هرتز و عملکرد قابل قبول
همانطور که همیشه اشاره داشتیم، باید یک گوشی را با توجه به قیمت در نظر گرفته شده برایش قضاوت کنیم. آنر X7 هم در بخش صفحهنمایش عملکرد قابل قبولی دارد. صفحهنمایش با ابعاد ۶.۷۴ اینچ و رزولوشن ۷۲۰×۱۶۰۰ پیکسل که توانایی نمایش ۲۶۰ پیکسل در هر اینچ را دارد. تا اینجا باید بگوییم که شاید آنر بهتر بود میزان رزولوشن و تراکم پیکسل بالاتری را در نظر میگرفت ولی با توجه به قیمت این گوشی، انتخاب درستی بهنظر میرسد ولی به طبع نباید توقع کیفیتی در حد و اندازه گوشیهای میانرده سطح بالا را از این صفحهنمایش داشته باشید. اما نقطه قوت این صفحهنمایش بدون شک میزان نرخ بروزرسانی ۹۰ هرتز آن است. نرخ بروزرسانی که نهتنها صفحهنمایش روان و بدون لگ را با خود بههمراه دارد، بلکه در اجرای بازی و تماشای ویدیوهای باکیفیت، عملکرد بهتری به نسبت صفحاتنمایش با نرخ بروزرسانی ۶۰ هرتز دارد. در شرایط نوری متنوع هم وضوح تصویر خوبی را شاهد خواهید بود اما باید بدانید که برای مثال زیر تابش مستقیم نور خورشید نباید توقع داشته باشید که وضوح تصویر تحت تاثیر قرار نگیرد و وضوح تصویر بالایی را شاهد باشید اما باز هم عملکرد قابل قبولی دارد.
تنوع سنسورهای دوربین
یکی از اصلیترین معیارهای خرید کاربران در گوشیهای هوشمند میانرده، سنسورهای دوربین در نظر گرفته شده است. سنسورهایی که نهتنها باید عملکرد خوبی داشته باشند، بلکه تنوع سنسورها هم اهمیت بالایی دارد. حضور چهار سنسور متنوع از این نظر امتیاز قابل قبولی گرفته است. با سنسور دوربین اصلی با رزولوشن ۴۸ مگاپیکسل شروع میکنیم. می توان گفت که با توجه به قیمت این گوشی، سنسور دوربین اصلی با رزولوشن مناسبی در نظر گرفته شده است. با توجه به تستهایی که در نور روز از این سنسور دوربین داشتیم، باید بگوییم که عملکرد قابل قبولی داشته است. جزئیات با دقت مناسب و قابل قبولی در تصاویر خروجی ثبت شده نمایش داده میشوند و کنتراست مناسبی را هم شاهد بودیم. داینامیک رنج گسترده و رنگهای طبیعی هم از دیگر مشخصات بارز تصاویر خروجی ثبت شده توسط این سنسور دوربین است. در حالت زوم دو برابری دیجیتال اما کمی کیفیت و جزئیات تحت تاثیر قرار گرفتند که برای زوم دیجیتال اتفاقی کاملا طبیعی است. رنگها هم در این حالت دیگر رنگ و لعاب حالت Wide را نداشتند و کمی رو به سردی رفتند. اما سنسور دوربین فوق عریض یا همان ultrawide با رزولوشن ۵ مگاپیکسل، امکان ثبت تصاویر با زاویه دید گستردهای را به شما میدهد. زاویه دید مناسب، کنتراست کاملا قابل قبول و جزئیات نهچندان دقیق (با توجه به رزولوشن نهچندان بالا و زاویه دید گسترده، نباید از این سنسور توقع نمایش جزئیات بسیار دقیقی را داشته باشید) از جمله ویژگیهای تصاویر ثبت شده توسط این سنسور دوربین است. اما نکته منفی این سنسور، گرم بودن بیش از اندازه در تصاویر خروجی ثبت شده بود که رنگها را از حالت طبیعی و واقعی خود کمی دور بودند.
سنسور دوربین اصلی این گوشی، بسیار سعی دارد تا کنتراست خوبی را در تصاویر ثبت شده خروجی بهنمایش بگذارد و با توجه به تستهای انجام شده، باید بگوییم که عملکرد خوبی در این بخش داشته است. در حالت زوم دو برابری دیجیتال هم کمی کنتراست تحت تاثیر قرار میگیرد، ولی اگر به آسمان در تصاویر خروجی ثبت شده دقت کنید، مشاهده میکنید که عملکرد مناسبی را در تفکیک ابرها داشته است. حالت ماکرو اما چندان چنگی به دل نمیزند و جزئیات چندان دقیق نیست و سنسور ماکرو تنها سعی دارد تا با رنگهای رو به گرمی، عملکرد مناسبی را به شما ارائه کند.
اما میرسیم به سنسور دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده برای این گوشی هوشمند میانرده و مقرون بهصرفه. شاید در نگاه اول چندان دوربین سلفی قدرتمندی به نظر نرسد، اما با توجه به تستهای انجام شده، توانست عملکرد مناسبی را بهنمایش بگذارد. از نقاط قوت این سنسور دوربین سلفی، داینامیک رنج گسترده و بسیار خوب بود که با کمی اغراق در رنگها، خروجی تصاویر باکیفیتی را ارائه کرد. جزئیات هم با توجه به میزان رزولوشن ۸ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده، بهخوبی در تصاویر خروجی ثبت شده نمایش داده شده است. حالت پرتره این سنسور دوربین سلفی هم یکی دیگر از نقاط قوت آن است. شاید در این حالت کمی جزئیات ضعیفتر نمایش داده شوند، اما پسزمینه بهخوبی بوکه (محو) شده و پرتره چهره هم تداخلی با پسزمینه بوکه شده ندارد. در مجموع باید بگوییم که در این بازه قیمتی، سنسور دوربین سلفی Honor X7 عملکرد کاملا قابل قبولی داشته است.
پردازنده و باتری بسیار مناسب
در بخش مشخصات سختافزاری اما Honor X7 عملکرد بسیار خوبی داشته و به پردازنده میانرده و اما قدرتمند، اسنپدراگون 680 4G مجهز شده است. پردازندهای که چهار هسته قدرتمندتر با توانایی ارائه حداکثر فرکانس کاری ۲.۴ گیگاهرتز در کنار چهار هسته اقتصادی با صرفه انرژی کمتر و توانایی ارائه فرکانس کاری ۱.۹ گیگاهرتز، هشت هسته آن را تشکیل میدهند. در مورد این پردازنده با توجه به امتیازات بنچمارک بهدست آمده، باید بگوییم که میتوانید حتی برای اجرای بازیهای سنگین و باگرافیک بالا مثل، کالآفدیوتی موبایل و آسفالت ۹ هم روی آن حساب باز کنید. البته پیشنهاد میکنیم که تنظیمات گرافیکی این دسته از بازیها را روی حالت high performance قرار ندهید تا شاهد عملکردی روان و بدون لگ باشید. از نکتههای جالب توجه این پردانده و البته این گوشی، دمای بسیار مناسب حتی در شرایط ترافیک کاری بالا بود. همانطور که در نتایج بهدست آمده زیر شاهد هستید، در حالت استرس هم این گوشی دمای بسیار خنک و مناسبی دارد که این اتفاق در طول عمر مفید باتری و گوشی تاثیر دارد. باتری بسیار مناسب با میزان ظرفیت 5000 میلیآمپرساعت هم انتخاب بسیار درست و بهجایی بود که به ازای هر بار شارژ صد درصدی، توانایی ارائه طول عمر مفید (زمان آماده بهکار) دو روز را در شرایط استفاده معمولی دارد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.